Who's Online

Έχουμε 88 επισκέπτες συνδεδεμένους


Nanosciences & Nanotechnologies
2ο ΕΤΟΣ
Καμαράκη Χριστίνα

kamaraki

Η Χριστίνα Καμαράκη είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ.

"Το ΔΠΜΣ Ν&Ν θα μου εξασφαλίσει την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, εφόδια που θα με καταστήσουν ικανή να ανταποκριθώ στις μελλοντικές απαιτήσεις του ταχέως εξελισσόμενου κλάδου της νανοτεχνολογίας και να πειραματιστώ σε καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες."

emailButton 


 
Ασλανίδου Σοφία

aslanidou

Η Σοφία Ασλανίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ.

"Ο λόγος που επέλεξα το ΔΠΜΣ Ν&Ν είναι διότι θα μου παρέχει τη βέλτιστη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στον ραγδαίως εξελισσόμενο τομέα των νανοεπιστημών και ο διεπιστημονικός χαρακτήρας του θα συμβάλλει στο να αναπτύξω επικοδομητική επικοινωνία με επιστημονικό προσωπικό από διάφορους κλάδους καθώς και να αποκτήσω εμπειρία συνεργασίας μαζί τους σε ένα ομαδικό διεπιστημονικό περιβάλλον."

emailButton 


 
Βασιλείου Ελένη

basileiou

Η Ελένη Βασιλείου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

"Μέσα από το ΔΠΜΣ Ν&Ν δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να γνωρίσουν πολύπλευρα ένα σύγχρονο επιστημονικό πεδίο, όπως η νανοτεχνολογία. Επέλεξα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα λόγω του διεπιστημονικού του χαρακτήρα."

emailButton 


 
Μυριοφύτης Άγγελος

myriofitis

Ο Άγγελος Μυριοφύτης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Παν. Ιωαννίνων.

"Επέλεξα αυτό το μεταπτυχιακό λόγο του υψηλού επιπέδου του και διότι το αντικείμενο που διαπραγματεύεται αφορά εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας."

emailButton 


 
Κουτσιάκη Χριστίνα

koutsiaki

Η Χριστίνα Κουτσιάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ.

"Επέλεξα το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό καθώς μέσω της διεπιστημονικότητάς του, μου προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθώ με τον κλάδο της νανοβιοτεχνολογίας, ο οποίος εξελίσσεται ραγδαία στις μέρες μας ."

emailButton 


 
Μιχαηλίδου Παναγιώτα

mihailidou

Η Παναγιώτα Μιχαηλίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ.

"To ΔΠΜΣ Ν&Ν μου κίνησε το ενδιαφέρον διότι είναι διεπιστημονικό, συνεπώς προσφέρει ευρείες γνώσεις. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί θα μου δώσει τα εφόδια ώστε να μπορώ να ασχοληθώ, σαν νέα ερευνήτρια, με πολλά επιστημονικά ζητήματα."

emailButton 


 
Κωστίτση Θεοδώρα - Μαριάννα

kwstitsi

Η Θεοδώρα - Μαριάννα Κωστίτση είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ.

"Επέλεξα αυτό το μεταπτυχιακό καθώς προσφέρει υψηλό επίπεδο σπουδών και κατάρτισης στον τομέα των νανοεπιστημών. Ελπίζω να αποκτήσω γνωρίσω τις state of the art τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα στις επιστήμες υγείας και να ενσωματώσω τις γνώσεις που μου προσφέρει στην τεχνολογία φαρμάκων."

emailButton 


 
Κατσαφυλούδη Μαρία

katsafuloudi

Η Μαρία Κατσαφυλούδη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

"Με τη φοίτησή μου στο ΔΠΜΣ Ν&Ν επιθυμώ να κατανοήσω τις βασικές αρχές της Νανοτεχνολογίας και ειδικότερα τις δυνατότητες εφαρμογής της στον τομέα της υγείας. Η υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που προσφέρει το πρόγραμμα, η διεπιστημονικότητα που το χαρακτηρίζει καθώς και η προοπτική για ερευνητική ενασχόληση με το πολλά υποσχόμενο πεδίο της Νανοϊατρικής έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στην επιλογή μου."

emailButton 


 
Καροπούλου Σοφία

karopoulou

Η Σοφία Καροπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του ΔΠΘ.

"Eπέλεξα το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό διότι προσφέρει υψηλό επίπεδο κατάρτισης στις νανοεπιστήμες και στη νανοτεχνολογία. Αυτός ο τομέας επιστημών εξελίσσεται συνεχώς και έχει εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας και γι αυτό θεωρώ ότι η ενσωμάτωση του στην έρευνα είναι απαραίτητη για να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν. Το γεγονός ότι αυτό το μεταπτυχιακό είναι διεπιστημονικό διατμηματικό και πολυθεματικό δίνει τη δυνατότητα η έρευνα να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική."

emailButton 


 
Τρύφων Παναγιώτα

trifon_panagiota

Η Παναγιώτα Τρύφων είναι απόφοιτος του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Παν. Πατρών.

"Η δυνατότητα για έρευνα στον τομέα της Νανοβιοτεχνολογίας, καθώς επίσης η συνέχιση των σπουδών για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος συντέλεσαν τα κύρια εναύσματα στην επιλογή του μεταπτυχιακού προγράμματος ΔΠΜΣ Ν&Ν. Πιστεύω ακράδαντα πως είναι ένα αξιόλογο τμήμα και θα μου προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και απαραίτητα εφόδια, τα οποία θα αποτελέσουν τις βάσεις για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία μου."

emailButton 


 
Αρβανίτης Σταύρος

arvanitis

Ο Σταύρος Αρβανίτης είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχ/κών του ΑΠΘ.

"Επέλεξα το ΔΠΜΣ στις Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες για το εντατικό επίπεδο κατάρτισης που προσφέρει και τη διεπιστημονικότητα που το διαπνέει. Μέσα από τη φοίτησή μου σε αυτό, αποσκοπώ στη βέλτιστη δυνατή εφαρμογή τεχνολογιών στη μηχανική και την τεχνολογία υλικών."

emailButton 


 
Κυριαζόπουλος Βασίλειος

kyriazopoulos

Ο Βασίλειος Κυριαζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Παν. Ιωαννίνων.

"Ο κύριος λόγος που επέλεξα το ΔΜΠΣ Ν&Ν είναι η υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που προσφέρειστον τομέα της νανοτεχνολογίας. Η διεπιστημονικότητα που το διακρίνει και η δυνατότητα για έρευνα στα οργανικά υλικά ήταν καταλυτικά για την επιλογή μου."

emailButton 


 
Μάτσκου Κωνσταντίνα

matskou

Η Κωνσταντίνα Μάτσκου είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Παν. Πατρών.

"Επέλεξα αυτό το μεταπτυχιακό γιατί οι νανοεπιστήμες είναι ένας ταχύτατα εξελισσόμενος τομέας με προοπτικές για εύρεση καλής, ευχάριστης και εποικοδομητικής μελλοντικής εργασίας και ιδιαίτερα ικανοποιητικής από άποψη προσφοράς ως επιστήμονας."

emailButton 


 
Στάμκος Ιωάννης

stamkos

Ο Ιωάννης Στάμκος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχ/κών & Μηχ/κών Η/Υ του ΑΠΘ.

"Η Νανοτεχνολογία έχει ως στόχο τον λεπτό χειρισμό της ύλης. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ορίζοντας εφαρμογών της είναι τόσο ευρύς, από την βελτίωση των ιδιοτήτων προϊόντων που βρίσκονται ήδη στην παραγωγή μέχρι και την κατασκευή καινούργιων υλικών από το μηδέν. Αυτό το μεγάλο εύρος εφαρμογών της καθώς και η σύντηξη πολλών διαφορετικών επιστημονικών κλάδων κάτω από ένα κοινό πλαίσιο με ώθησαν στην επιλογή του ΔΠΜΣ Ν&Ν το οποίο έχει αποδείξει ότι προσφέρει γνώσεις υψηλού επιπέδου οι οποίες μπορούν να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στην επαγγελματική και επιστημονική μου εξέλιξη."

emailButton 


 
Τσάμος Δημήτριος

tsamos

Ο Δημήτριος Τσάμος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ.

"Η ενεργειακή κρίση του 21ου αιώνα έχει κατευθύνει την ερευνητική δραστηριότητα στις ΑΠΕ, κυρίως PV διατάξεων. Τα οικονομικά δεδομένα σε παγκόσμια κλίμακα ωθούν τη βιομηχανία στην απεξάρτηση από την ακριβή τεχνολογία του πυριτίου κάνοντας την ανάπτυξη οργανικών ηλεκτρονικών με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας επιτακτική ανάγκη. Δεν θα μπορούσε επομένως να με αφήσει ανέγγιχτο το ΔΠΜΣ Ν&Ν το οποίο εισάγει τον μελλοντικό ερευνητή στον θαυμαστό κόσμο της νανοτεχνολογίας και των οργανικών ηλεκτρονικών. Η διεπιστημονικότητα και το υψηλό επίπεδο, ανθρώπινου δυναμικού και τεχνικού εξοπλισμού, που έχει το Ν&Ν στον τομέα αυτό με οδήγησαν στην επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος."

emailButton 


 
Σταύρου Κλείτος

stavrou

Ο Κλείτος Σταύρου είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχ/κών & Τεχνολογίας Η/Υ του Παν. Πατρών.

"Έπελεξα να ασχοληθώ με το ΔΠΜΣ Ν&Ν ούτως ώστε να διευρύνω τις γνώσεις μου μέσω ενός τέτοιου διεπιστημονικου προγράμματος αλλα ταυτόχρονα να εμβάθυνω στον τομέα της νανοτεχνολογιας με απώτερο σκοπό τη συνέχιση των σπουδών μου σε ερευνητικό επίπεδο."

emailButton 


 
Μαυρατζάς Στυλιανός

mavratzas

Ο Στυλιανός Μαυρατζάς είναι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του ΑΠΘ.

"Σκοπός της ένταξης μου σε αυτό το μεταπτυχιακό είναι το ενδιαφέρον μου για την νανοτεχνολογία. Έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με τα μαθηματικά αλλά και τα εφαρμοσμένα μαθηματικά πάνω σε κάποιες μαθηματικές μοντελοποιήσεις σε προβλήματα ακουστικής σκέδασης, θέλω να γνωρίσω αυτόν τον χώρο της επιστήμης που έχει μεγάλη απήχηση στην σημερινή επιστημονική κοινότητα και γίνεται η βάση πολλών σύγχρονων εφαρμογών. Ένας άγνωστος χώρος που πιστέυω οτι θα μου δώσει πολλές ιδέες για πολλές αναζητήσεις πάνω σε θέματα που με απασχόλησαν, σε προβήματα που αντιμετώπισα έως τώρα και θα αντιμετωπίσω στο μέλλον."

emailButton