Who's Online

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους


Nanosciences & Nanotechnologies
2ο ΕΤΟΣ
Πάνος Σταύρος

panos

Ο Σταύρος Πάνος είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του ΑΠΘ.

"Ο λόγος που επέλεξα του ΔΠΜΣ Ν&Ν είναι διότι η διεπιστημονικότητά του θα μου ανοίξει καινούργιους δρόμους αναζητήσεων στον τομέα της νανοτεχνολογίας ενώ σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου σπουδές που προσφέρει, θα με εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να ανταποκριθώ στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κόσμο της νανοτεχνολογίας."

emailButton 


 
Κυρούδης Ζήσης

kyroudis

Ο Ζήσης Κυρούδης είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του ΑΠΘ.

"Επέλεξα το ΔΠΜΣ Ν&Ν εξαιτίας της διεπιστημονικότητας που το διακρίνει, η οποία θα μου προσφέρει τη δυνατότητα να διευρύνω τις γνώσεις μου στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις αλλά και πρακτική κατάρτιση δίνοντας μου τη δυνατότητα να ασχοληθώ ερευνητικά με τη Νανοτεχνολογία η οποία έχει εισχωρήσει σημαντικά στη ζωή του ανθρώπου."

emailButton 


 
Οντούτολα Ταμάρα

ontoutola

Η Οντούτολα Ταμάρα είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του ΑΠΘ.

"Η λαχτάρα μου να ασχοληθώ με τη νανοτεχνολογία και τις βιοϊατρικές της εφαρμογές με ώθησε να επιλέξω το ΔΠΜΣ Ν&Ν. Η διεπιστημονικότητα που το διακατέχει θα μου παρέχει τη δυνατότητα ενασχόλησης με πολλούς επιστημονικούς κλάδους και απόκτησης πλήθους απαραίτητων γνώσεων, καθώς επιθυμώ να ασχοληθώ με τον ερευνητικό τομέα."

emailButton 


 
Γαλατσόπουλος Αναστάσιος

galatsopoulos

Ο Αναστάσιος Γαλατσόπουλος είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του ΑΠΘ.

"O βασικός λόγος της επιλογής μου, όσον αφορά το ΔΠΜΣ Ν&Ν, είναι ο διεπιστημονικός του χαρακτήρας ο οποίος σαν αποτέλεσμα έχει την απόκτηση ενός μεγάλου εύρους γνώσεων. Η αναζήτηση της αλήθειας και η προσπάθεια για βελτιστοποίηση της ανθρώπινης καθημερινότητας είναι ένας αγώνας ο οποίος καρποφορεί κυρίως όταν άνθρωποι από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους μοιράζονται τις γνώσεις τους και δουλεύουν συνεργατικά. Ακόμη, το ενδιαφέρον μου για την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τις εφαρμογές που βρίσκει η Νανοτεχνολογία σε αυτό, με οδήγησε στο ΔΠΜΣ Ν&Ν θεωρώντας πως αυτό είναι η καταλληλότερη επιλογή μου καθώς παρέχει υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης."

emailButton 


 
Προδρομίδης Παύλος

prodromidis

Ο Παύλος Προδρομίδης είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Nice Sophia Antipolis.

"Επέλεξα το υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακό στις νανοεπιστήμες και νανοτεχνολογίες λόγω του διεπιστημονικού του χαρακτήρα, καθώς επίσης διότι αποτελεί έναν από τους πιο υποσχόμενους επιστημονικούς κλάδους."

emailButton 


 
Κουτσουμπού Ξανθίππη

noimage

Η Ξανθίππη Κουτσουμπού είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του ΕΚΠΑ.

"Ο λόγος που επέλεξα το ΔΠΜΣ Ν&Ν ήταν η επιθυμία μου να συνεχίσω τις σπουδές μου σε ένα τομέα που θα μπορούσα να εφαρμόσω τις γνώσεις φυσικής που απέκτησα στο προπτυχιακό μου, στον τομέα της Ιατρικής και της Βιολογίας. Συγκεκριμένα θέλω να ασχοληθώ με τη Νανοϊατρική σε ερευνητικό επίπεδο και το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επιθυμία αυτή."

emailButton 


 
Κούμε Άντζελα

koume

Η Άντζελα Κούμε είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

"Ο λόγος που επέλεξα να ασχοληθώ με το ΔΠΜΣ "Ν&Ν" είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου για την νανοτεχνολογία και ειδικότερα για την επιστήμη των λεπτών υμενίων. Μέσω του διεπιστημονικού διατμηματικού χαρακτήρα που κατέχει το Ν&Ν, μου δίνεται η δυνατότητα ειδίκευσης και απόκτησης γνώσεων υψηλού επιπέδου. Η νανοτεχνολογία είναι μια επστήμη που ήδη έχει ανατρέψει τα πάντα, γι' αυτό το λόγο πιστεύω ότι το ΔΠΜΣ "Ν&Ν" θα αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στην μελλοντική επαγγελματική μου κατάρτιση."

emailButton 


 
Βαρλάμης Χρυσόστομος

barlamis

Ο Χρυσόστομος Βαρλάμης είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πάτρας.

"Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες- Ν&Ν» αποτελεί άριστη ευκαιρία να αποκτήσω τα απαραίτητα εφόδια, τις γνώσεις και την εμπειρία, ώστε να ανταπεξέλθω στον σύγχρονο ανταγωνισμό και να προσφέρω τα δέοντα στην επιστήμη."

emailButton 


 
Πέτροβας Αθανάσιος

petrobas

Ο Αθανάσιος Πέτροβας είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πάτρας.

"Η νανοτεχνολογία αποτελεί μία επιστημονική επανάσταση. Πρόκειται για έναν σύγχρονο κλάδο σπουδών, με αναρίθμητες εφαρμογές σε πολλαπλά επίπεδα και συνιστά καθοριστικό παράγοντα βελτίωσης της ποιότητας ζωής μας. Για τον λόγο αυτό επέλεξα να ενταχθώ στο ΔΠΜΣ Ν&Ν, μέσω του οποίου επιθυμώ να δω την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου σταδιοδρομία."

emailButton 


 
Μενεσίδης Ιωάννης

menesidis

Ο Ιωάννης Μενεσίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Ουρμπίνου "Κάρλο Μπο".

"Υπηρετώ την φαρμακευτική επιστήμη εδώ και 3 χρόνια, σε Κοινοτικό Φαρμακείο. Κάθε επιστήμονας του κλάδου έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με σοβαρά θέματα υγείας που τις περισσότερες φορές είναι δυσπρόσιτα από φαρμακολογική άποψη. Αυτό με παρότρυνε να ασχοληθώ πέρα από τον τομέα μου, και έτσι εγγράφηκα στο τμήμα της Φυσικής του ΑΠΘ στοχεύοντας την διεύρυνση των γνώσεων μου, με απώτερο σκοπό την χρήση τους προς όφελος της φαρμακευτικής επιστήμης. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, θεωρώ ότι μπορεί να μου δώσει κάποιες σημαντικές γνώσεις, στον τομέα της νανοτεχνολογίας, και την χρήση της ειδικότερα στο «drug Delivery», «Diagnosis», αλλά και Θεραπεία σημαντικών παθήσεων, όπως είναι η πολυποίκιλη νόσος του καρκίνου."

emailButton 


 
Παπαστεργίου Αστέριος

papastergiou

Ο Αστέριος Παπαστεργίου είναι απόφοιτος του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ.

"Επέλεξα το ΔΠΜΣ Ν&Ν για τη συνέχιση των σπουδών μου διότι η νανοτεχνολογία είναι η επιστήμη του μέλλοντος. Ως διατμηματικό πρόγραμμα, σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς σε πολλές κατευθύνσεις των νανοεπιστημών και να γνωρίσεις πολλούς νέους ορίζοντες, στους οποίους θα κινηθείς μελλοντικά."

emailButton 


 
Παναγιώτου Χρήστος

panagiotou

Ο Χρήστος Παναγιώτου είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ.

"Επέλεξα το ΔΠΜΣ Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες διότι πιστεύω ότι θα μου παρέχει δυνατότητες για υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στον ταχύτατα εξελισσόμενο κλάδο της Νανοτεχνολογίας, που θεωρώ ότι αποτελεί μεταξύ άλλων και την πιο σύγχρονη και καινοτόμα έκφραση της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Βιοτεχνολογίας, οι οποίες αποτελούν τα κύρια ερευνητικά μου ενδιαφέροντα."

emailButton 


 
Νούση Μυρσίνη - Ευφροσύνη

nousi

Η Μυρσίνη - Ευφροσύνη Νούση είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

"Ως απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών επέλεξα το συγκεκριμένο ΔΠΜΣ για να ακολουθήσω τον ερευνητικό τομέα στον κλάδο της Νανοτεχνολογίας."

emailButton 


 
Τζατζάκης Χρήστος

tzatzakis

Ο Χρήστος Τζατζάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

"Επέλεξα το συγκεκριμένο ΔΜΠΣ καθώς η νανοτεχνολογία είναι η επιστήμη του μέλλοντος και το πεδίο αυτό έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών. Με αντικείμενο την Πληροφορική τόσο οι κβαντικοί υπολογιστές όσο και η βιοπληροφορική μου κινούν το ενδιαφέρον. Πιστεύω στην εξέλιξη της βιοιατρικής τεχνολογίας και ιδιαίτερα στο πεδίο της βιοσυμβατότητας τον τεχνιτών-ρομποτικών μελών και το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μου δώσει τα απαραίτητα εφόδια που αφορούν αυτό το επιστημονικό πεδίο."

emailButton